تهران شهرک غرب 982188365139

چند نوع ارز دیجیتال داریم؟ آشنایی با ارزهای دیجیتال

چند نوع ارز دیجیتال داریم؟ آشنایی با ارزهای دیجیتال

استیبل کوین

این دسته از ارزهای دیجیتال قیمت ثابتی دارند و در شرایط بحرانی بازار دچار افت شدید قیمتی نمی‌شوند. استیبل کوین‌ها توسط یک دارایی ذخیره ارزشمند مثل طلا، پول نقد و… پشتیبانی می‌شوند. با استفاده از این ارزها می‌توانید ارزش دارایی‌های خود را حفظ کرده و از نوسانات بازار در امان باشید. از بهترین استیبل کوین‌های بازار می‌توان به تتر، یو اس دی کوین و دای اشاره کرد.

وب ۳

وب ۳ همان نسل آینده اینترنت است که اصطلاحا نسل سوم وب نامیده می‌شود. این ارزها بر اساس وب ۳ ساخته می‌شوند و خدمات متنوعی را به کاربران ارائه می‌دهند. پولکادات، فایل کوین، چین لینک و اینترنت کامپیوتر از جمله ارزهای وب ۳ هستند.

دیفای

ارزهای دیفای با هدف حذف نظارت نهاد‌های دولتی ایجاد شده‌اند. این ارزها سهم بزرگی از دنیای کریپتو را به خود اختصاص داده‌اند و با حذف واسطه‌ها شرایط لازم جهت انجام فعالیت‌های مالی با پرداخت هزینه کم برای کاربران را فراهم کرده‌اند. از بهترسن ارزهای دیفای می‌توان به لایت کوین، سولانا، نئو، آوالانچ و اتریوم کلاسیک اشاره کرد.

صرافی ها

این نوع از ارزهای دیجیتال به ارزهای بومی یک صرافی گفته می‌شود که برای وام‌دهی و انجام معاملات داخل آن مورد استفاده قرار می‌گیرد. از مطرح‌ترین ارزهای صرافی می‌توان بایننس کوین و یونی سواپ را نام برد.

گیمینگ و متاورس

ارزهای دیجیتال گیمینگ و متاورسی از جمله ارزهای کاربردی هستند که در بازی‌های آنلاین بلاک چین و پلتفرم‌های مختلف دنیای متاورس مورد استفاده قرار می‌گیرند. چیلیز، مانا، وین لینک و انجین کوین از جمله ارزهای متاورسی هستند که توانسته‌اند سود قابل توجهی داشته باشند.

پروتکل

ارزهای پروتکل بر روی یک پلتفرم خاص فعالیت می‌کنند تا بتوانند خدمات کاربردی و مفیدی را در اختیار کاربران قرار دهند. ثورچین، سلر نتورک و تومو چین جزو مشهورترین ارزهای پروتکل محسوب می‌شوند.

اینترنت اشیاء

این ارزها از اینترنت اشیاء برای پیشبرد اهداف خود استفاده می‌کنند و محبوبیت زیادی بین کاربران دارند. هلیوم، وی چین، جاسمی و یوتا از جمله ارزهای موفق حوزه اینترنت اشیاء هستند.

لایه دوم اتریوم

این ارزها روی لایه دوم اتریوم ساخته شده‌اند و شرایط لازم برای انجام سریع‌تر و ارزان‌تر تراکنش‌ها را برای کاربران فراهم می‌کنند. از مطرح‌ترین ارزهای لایه دوم اتریوم می‌توان به پالیگان، کا ان سی، اپتیمیسم و آربیتروم اشاره کرد.

پرداخت

ارزهای دیجیتال پرداختی با هدف تبدیل شدن به پول دیجیتال همتا به همتا برای آسان‌تر کردن فرآیند تراکنش به بازار عرضه می‌شوند. این ارزها واسطه‌ها را از بین می‌برند تا معاملات راحت‌تر انجام شود. بیت کوین اولین ارز دیجیتالی است که با این هدف راه‌اندازی شده است.

حریم خصوصی

ارزهای حریم خصوصی با هدف حفاظت از حریم خصوصی کاربران به وجود آمده‌اند. این ارزها تراکنش‌ها و هویت افراد را مخفی می‌کنند تا برای سایر افراد قابل دسترسی نباشند. مونرو و زی کش جزو ارزهای حریم خصوصی شناخته‌شده بازار هستند.

توکن های ورزشی و هواداری

این نوع از ارزهای دیجیتال مخصوص تیم‌های ورزشی هستند و با هدف حمایت از آن تیم عرضه می‌شوند. لاتزیو، پورتو و پی اس جی از جمله توکن‌های هواداری هستند که محبوبیت زیادی بین کاربران دارند.

میم کوین

میم کوین‌ها به دسته‌ای از ارزهای دیجیتال گفته می‌شود که هدف یا برنامه خاصی ندارند و تنها با هدف سرگرمی به بازار عرضه می‌شوند. با این حال، میم کوین‌ها محبوبیت زیادی بین کاربران دارند و به شما این امکان را می‌دهند که بتوانید سود زیادی به دست آورید. دوج کوین، شیبا اینو و پپه بهترین میم کوین‌های بازار ارز دیجیتال هستند.

هوش مصنوعی

ارزهای هوش مصنوعی دارایی‌هایی هستند که برای فعالیت در پلتفرم‌های مبتنی بر فناوری هوش مصنوعی و بیگ دیتا ساخته‌ شده‌اند. این ارزها با توجه به پیشرفت هوش مصنوعی با استقبال زیادی روبه‌رو شدند و جذابیت زیادی دارند. ارزهای گراف و نومرایر از جمله بهترین ارزهای هوش مصنوعی هستند.

قرارداد هوشمند

ارزهای قرارداد هوشمند نوع جدیدی از ارزهای دیجیتال هستند که در برنامه‌های مبتنی بر کد نویسی فعالیت می‌کنند. امروزه از قراردادهای هوشمند برای ساده‌سازی کارها و انجام بهتر تراکنش‌ها استفاده می‌شود. اتریوم، پالیگان و آواکس بهترین ارزهای قرارداد هوشمند هستند.

دائو

دائو به سازمان غیرمتمرکز مستقل گفته می‌شود که توسط گروهی از افراد مدیریت می‌شوند. ارزهای دیجیتال دائو به سازمان‌ها و موسسات این امکان را می‌دهند که دائوهای مخصوص خود را راه‌اندازی کرده و نظارت بیشتری روی فعالیت‌های سازمان و کاربران داشته باشند. میکر دائو یکی از بهترین ارزهای دائو است.

ارزهای دیجیتال با انواع مختلف

ارزهای دیجیتال جزو جدیدترین دارایی‌های موجود در جهان هستند که طرفداران زیادی دارند. این دارایی‌ها انواع مختلفی دارند و به شما این امکان را می‌دهند که بتوانید نیازهای خود را برطرف کنید. هر یک از انواع ارز دیجیتال ویژگی‌های خاص خود را داشته و در نوبه خود گزینه مناسبی برای سرمایه‌گذاری هستند.

در این مقاله بررسی کردیم که انواع ارز دیجیتال کدامند و چه ویژگی‌هایی دارند. با شناخت انواع ارز دیجیتال کار شما برای شناسایی ارزهای کاربردی و موثر راحت‌تر خواهد شد. امیدوارم از خواندن این مقاله لذت برده باشید و برای شما مفید بوده باشد.

پی تکنو با تفکری نوین برای ارائه انواع خدمات ارزی در خدمت شما است.

Related articles

کسب درآمد از گوگل ادسنس در ایران

کسب درآمد از گوگل ادسنس در ایران گوگل ادسنس یکی از ابزارهای جانبی گوگل است که با استفاده از آن، به راحتی می‌توان کسب درآمد دلاری داشت. به عبارتی، Adsense را می‌توان شبیه به گوگل ادز دانست که درآمدزایی آن […]

ادامه مطلب

شبکه ارز دیجیتال چیست؟

شبکه ارز دیجیتال چیست؟ برای خرید و فروش ارز دیجیتال، لازم است در ابتدا باید بدانید که شبکه ارز دیجیتال چیست، برای مثال اگر قصد انتقال تتر به کیف پول شخصی را دارید، باید بدانید که تتر […]

ادامه مطلب

حواله ارزی چیست؟ انواع حواله ارزی

حواله ارزی چیست؟ انواع حواله ارزی حواله ارزی چیست؟ حواله ارزی نوعی پرداخت ارز از طریق موسسات مالی و بانک‌ها در سراسر جهان می‌باشد. انواع حواله ارزی به واریز ارز و مبادلات به یک حساب بانکی و یا یک […]

ادامه مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.