تهران شهرک غرب 982188365139

پاترئون ( Patreon ) چیست؟

پاترئون ( Patreon ) چیست؟

تیک تاکرها، یوتیوبرها، پادکست سازان، کاربرانی که در تویئتر کسب درآمد می کنند و دیگر سازندگان محتوا یک نقطه مشترک دارند: بسیاری از آن ها از Patreon ( پاترئون ) برای تکمیل درآمد خود استفاده می کنند. در این مقاله ما توضیح می دهیم که پاترئون ( Patreon ) چیست؟  و این برنامه چگونه کار می کند و چرا باید از آن برای محبوبیت در دنیای اینترنت استفاده کنید.

پاترئون چیست؟

پاترئون در واقع یک سایت جمع آوری سرمایه برای سازندگان محتوا ست. اما این برنامه، خود را به عنوان یک بستر و پلتفرمی تعریف می کند که باعث می شود افراد برای تولید محتوا حقوق بگیرند.

شخصیت های آنلاین و همچنین سازندگان موسیقی، هنرمندان، نوازندگان و نویسندگان Patreon را روشی سریع و آسان برای دریافت هزینه ها از مراجعان و سرمایه گذاران می دانند. طرفداران نیز می توانند هر ماه مبلغ مشخصی را از طریق پاترون به حساب هنرمندان مورد علاقه خود واریز نمایند. معمولا هنرمندان و اعضای پاترون چند سطح مختلف دسترسی قیمت را در پلتفرم پاترون خود منتشر می کنند و سرمایه گذاران و علاقه مندان می توانند یکی از این سطوح را برای کمک پرداخت نمایند.

حتما شنیده اید که بسیاری از آثار هنرمندان، نقاشان یا موزیسن ها یا مجسمه سازان پس از مرگ آن ها ارزش میلیون دلاری پیدا کرده است، اما این اتفاق تا زمانی می افتاد که Patreon وجود نداشت. این پلتفرم با ایجاد بستری برای به اشتراک گذاری کارهای هنرمندان، راهی برای کسب درآمد و جذب سرمایه گذار به آنان داده است. به عنوان مثال، می توان به هنرمند مورد علاقه ۵ دلار در ماه از طریق پاترون کمک کرد و حامی او شد و به آثار او دسترسی داشت.

Patreon در سال ۲۰۱۳ توسط سام یام و جک کنت تاسیس شد. دفتر مرکزی این شرکت در سان فرانسیسکو قرار دارد و حدود سه میلیون کاربر فعال دارد.

چگونه می توان با پاترئون Patreon کار کرد؟

می توانید از طریق وب یا از برنامه های تلفن همراه به این پلتفرم دسترسی پیدا کرد.

وب سایت: Patreon.com

از طریق گوگل پلی می توان نسخه اندروید این پلتفرم را دریافت کرد.

از اپل استور نیز می توان به نسخه IOS دست یافت.

سازندگان و هنرمندان محتوا

آیا شما هم خالق یک محتوا هستید یا هنرمندی هستید که به دنبال درآمد اضافی می باشد؟ آیا کنجکاو هستید که بدانید پاترئون ( Patreon ) چیست؟ و چطور میتواند برای شما درآمد تولید کند؟
Patreon – پاترئون می تواند به شما در ایجاد درآمد برای برخی از محتواها، خلاقیت ها یا مثلا پادکست، ویدیو، آهنگ یا هر چیز دیگری کمک کند. طرفداران یا افرادی که می خواهند سرمایه گذاری کنند می تواند مبلغ اندک یا هر چیزی را هر ماه برای هنرمند یا فرد تولید کننده محتوا بپردازند. به نحوی هر هنرمند در ماه حقوق می گیرد. همچنین می تواند هنرمند محتواهای خود را نیز بفروشد.

تعداد افرادی که حمایت می کنند در صفحه هنرمند در Patreon قابل مشاهده می باشد. همچنین روش اصلی برقراری ارتباط با حامیان نیز در این صفحه قید شده است و ممکن می باشد. این برنامه همچنین امکان می دهد پست های خاص را مطابق با حامیان باز یا مسدود نمایید.

پاترئون همچنین از پشتیبانی خوراک RSS نیز برخوردار می باشد و به علاوه با Discord نیز در ارتباط است و ادغام می شود.

حامیان محتوا و هنرمندان

در بالا ما دلایل شهرت این برنامه و همچنین دلایل محبوبیت آن در فضای اینترنت را ذکر کردیم، اما اگر یک حامی یا سرمایه گذار باشید می توانید پس از عضویت در Patreon ماهانه برای سازنده محتوا یا هنرمند مورد نظر خود مبلغی را پرداخت کنید. شما از طریق پرداخت مبلغی می توانید به ویدیوهای ویژه یوتیوب نیز دسترسی داشته باشید یا می توانید برای هر ویدیوی جدیدی که میگیرید مبلغی را پرداخت نمایید. در هر صورت اگر شما یک حامی یا سرمایه گذار در پاترون باشید و تصمیم بگیرید از کسی حمایت کنید، شما به یک حامی واقعی هنر تبدیل می شوید.

هزینه Patreon چقدر است؟

هنرمندان در این برنامه معمولا محتواهای پولی خود را به نمایش می گذارند.

اما در واقع سازندگان محتوا و هنرمندان می توانند چندین سطح برای مشتریان و سرمایه گذاران در نظر بگیرند. مثلا محتواها در چندین سطح و در قیمت های مختلف تعیین شوند تا حامیان بتوانند مشارکت بیشتری داشته باشند.

همچنین حامیانی که مشارکت بیشتری با هنرمندان داشته باشند می توانند از پاداش های مختلف هنرمندان و پلتفرم بهره مند شود.

همینطور اگر حامی نخواهد مشترک ماهانه حمایت از یک سازنده را تهیه کند، می تواند با گزینه Pay What You Want مبلغ دلخواهد خود را پرداخت نماید. به عنوان مثال اگر حامی عاشق یوتیوبر هست و تصمیم دارد به ازای هر بارگزاری ویدیو ۱ دلار پرداخت نماید و سازنده و یوتیوبر مورد نظر در ماه چهار فیلم را از طریق Patreon منتشر می کند، حامی می تواند برای هر ماه ۴ دلار هزینه پرداخت کند و یوتیوبر مورد نظر ۴ دلار هزینه دریافت می کند.

چگونه در Patreon یک حامی شویم؟

اگر می خواهید یک پشتیبان و حامی باشید، به صفحه Patreon مراجعه کرده و یکی از سطوح حمایت را انتخاب نمایید. سطحی که انتخاب می کنید مزایای خاصی را ارائه می دهد و فقط در آن سطح می توانید از آن استفاده نمایید.

قیمت هر سطح حداقل گزینه برای پرداخت آن سطح می باشد.

برای تبدیل شدن به یک حامی رسمی در Patreon باید شیوه های پرداخت و همینطور اطلاعات پرداخت خود را تایید کنید. سپس به جزئیات و حد ماهانه پرداخت بپردازید.

یک نمونه از شیوه کار Patreon

هنوز هم نمی دانید پاترون چطور کار می کند؟ در این جا یک مثال ساده وجود دارد تا کاملا” پاسخ به پرسش پاترئون ( Patreon ) چیست؟ در ذهن شما نقش ببندد. مثلا:

مولی بورکه یک یوتیوبر نابینا است. او فیلم هایی را برای آموزش و آگاهی بخشی جهت زندگی با نابینایان انتشار می دهد. اگر گاهی اوقات از طریق پاترون از او حمایت کنید، وی دسترسی انحصاری به زندگی شخصی خود را به حامی خود ارائه می دهد. به عنوان مثال در سال ۲۰۲۰ او دوستی با شخص جدیدی را آغاز کرد و او را ابتدا به حامیان خود در پاترون معرفی کرد. بینندگان یوتیوب رایگان هنوز هم منتظر آشنایی با این فرد هستند.

پس اگر می خواهید حامی یک هنرمند باشید Patreon یک انتخاب عالی می باشد. اگر هم در وب محتوا تولید میکنید، میتوانید از پاترئون برای کسب درآمد از مخاطبانتان استفاده کنید و به وسیله پی تکنو درآمد خود را در پاتروئون به ریال نقد کنید.

Related articles

آیا هک تراست ولت امکان‌پذیر است؟

آیا هک تراست ولت امکان‌پذیر است؟ راه‌های جلوگیری از هک شدن trustwallet تراست ولت یکی از محبوب‌ترین کیف پول‌های ارز دیجیتالی میان تریدرهای ایران و جهان است که خدمات بسیاری از جمله نگهداری امن دارایی‌ها […]

ادامه مطلب

حواله ارزی چیست؟ انواع حواله ارزی

حواله ارزی چیست؟ انواع حواله ارزی حواله ارزی چیست؟ حواله ارزی نوعی پرداخت ارز از طریق موسسات مالی و بانک‌ها در سراسر جهان می‌باشد. انواع حواله ارزی به واریز ارز و مبادلات به یک حساب بانکی و یا یک […]

ادامه مطلب

آدرس کیف پول کجاست؟

آدرس کیف پول کجاست؟ چگونه آدرس کیف پول خود را پیدا کنیم؟ اگر دنیای ارزهای دیجیتال برای شما ناشناخته است احتمالا یک سوال ساده و در عین حال مهم آغاز مسیر یادگیری شما خواهد بود: آدرس […]

ادامه مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.