Zapier چیست؟
تاریخچه شرکت zapier چیست؟
این شرکت اولین بار در سال ۲۰۱۱ در شهر کلمبیا توسط مایک کنوپ و برایان هلمینگ و وید فاستر تأسیس شد. هدف این شرکت راهاندازی سامانهای بود که افراد مختلف بتوانند برنامهها و اپلیکیشنهای مختلف را به هم متصل کرده و از آنها استفاده نمایند.
در سال ۲۰۱۲ پس از آنکه نمونه اولیه این سامانه ارائه شد، شرکت Y Combinator تصمیم گرفت روی Zapier سرمایه گذاری کند. بعد از این سرمایه گذاری، مالکان Zapier مجبور شدند دفتر را از کلمبیا به کالیفرنیا انتقال دهند. در نتیجه سرمایه های بیشتری به مبلغ ۱.۳ میلیون دلار جذب کردند. شرکت زایپر در حال حاضر در ۲۵ کشور مختلف دفتر داشته و کارمندان بسیاری دارد.
سیستم اتوماسیون Zapier چیست؟
با گسترش و پیشرفت تکنولوژی در زمینه اینترنت اشیا، نیاز به اتوماسیون نیز افزایش پیدا میکند. یکی از مزیتهای سیستم اتوماسیون، عدم انجام و یا کاهش انجام دستی کارهای تکراری و انتقال داده در بررسی خدمات است. انجام کارهای تکراری و هر چند کوچک، ممکن است چند دقیقه زمان نیاز داشته باشد، اما در مجموع ممکن است چندین ساعت وقت شما را بگیرد. به عنوان مثال، اگر صاحب کسب و کار هستید، با مدیریت زمان و کارها مانند تنظیم محتوای شبکههای اجتماعی، اطلاعات مشتریان، روند ثبت نام و … بهتر است از سیستم اتوماسیون استفاده کنید.
Zapier یک ابزار آنلاین است که میتوانید از آن برای اتصال ابزارها و سرویسهای وب با یکدیگر، کارهای مختلف شغلی را به صورت ماشینی انجام دهید. از زاپیر به راحتی میتوانید گردش کار و اتوماسیون نیز تهیه نمائید. گردش کار به این معنی است که به صورت زنجیرهوار، کارها مرتب انجام میشود، وقتی کار ۱ انجام شد به صورت خودکار کار ۲ انجام خواهد شد. که این موضوع وقتی اهمیت پیدا میکند که براساس یک هدفی در مجموعهتان، ایجاد شده باشد.
zap چیست؟
زاپ یک گردش کار خودکار است که برنامهها و سرویسهای شما را به یکدیگر متصل میکند. هر Zap از یک تریگر و یک یا چند عمل تشکیل شده است. وقتی Zap خود را روشن میکنید، هر بار که کار مربوط به هر تریگر ایجاد شد، مراحل عمل آن را اجرا میکند. با استفاده از ویرایشگر زاپ (zap editor) هم یک یا چند عمل را تنظیم کنید.
در بخش تاریخچه زاپ (zap history) نیز، تمام دادههای ورودی و خروجی از هر زاپ قابل مشاهده است.
Trigger چیست؟
تریگر عملی است که Zap را شروع میکند. برای مثال، اگر میخواهید هر بار که ایمیلی دریافت میکنید، یک پیام متنی ارسال کنید، تریگر «ایمیل جدید در صندوق ورودی» است تا مراحلی که در zap تعریف کردهاید را انجام دهد.
مزیت های استفاده از zapier
در ادامه یه بررسی بیشتر مزایای این سیستم اتوماسیون میپردازیم:
۱- اتصال و ادغام برنامهها بدون دانش برنامه نویسی
زاپیر به عنوان یک ابزار اتوماسیون، برای اتصال بیش از ۵۰۰۰ برنامه و سرویسهای وب مختلف استفاده شده و از این طریق، گردش کاری آنلاین شما، ساده شده و به صورت خودکار و بدون دخالت دست انجام میشود. شما برای کارهایی مانند مدیریت شبکههای اجتماعی، فرایند تولید محتوا، مدیریت پروژه، ایمیل برای تشکیل جلسات و… میتوانید از آن استفاده کنید. با خودکار کردن گردشهای کاری خود، میتوانید در وقت خود برای انجام کارهای دستی صرفهجویی کرده و زمان را برای کارهای خلاقانهتر صرف کنید.
۲- امکان استفاده رایگان
Zapier یک طرح رایگان ارائه میدهد که شامل ۵ Zaps تک مرحلهای، زمان به روز رسانی ۱۵ دقیقهای و حداکثر ۱۰۰ کار در ماه است. طرح رایگان عمدتاً برای کاربرانی ساخته شده است که به اصول اولیه اتوماسیون نیاز دارند.
زاپیر همچنین یک نسخه تریال یا آزمایشی ۱۴ روزه رایگان از طرح حرفهای خود بعد از ثبت نام در سایت برای ارائه میدهد و تا ۱۴ روز میتوانید به صورت آزمایشی، از آن استفاده کنید.
۳- بارگذاری منظم پست در اینستاگرام و وردپرس
Zapier یک ابزار عالی برای بارگذاری منظم و خودکار مقالات و پستهای شبکه اجتماعی مانند فیسبوک، اینستاگرام و حتی وردپرس است.
۴- کاهش خطای انسانی
با انجام ماشینی کارها، فرصت خوبی است که خطای انسانی تا حد امکان کاهش یابد.
مراحل ثبت نام در Zapier
حال که دانستیم Zapier چیست، برای استفاده از خدمات آن، میبایست حساب کاربری بسازیم. ساخت حساب کاربری در زاپیر، از طریق ایمیل و یا حساب گوگل امکانپذیر است. در ابتدا وارد سایت zapier.com شوید و روی گزینه start free with email و یا start free with Google کلیک کنید.
اگر بخواهید از طریق ایمیل و پسورد ثبت نام کنید، بعد از وارد کردن موارد خواسته شده میتوانید به صورت رایگان حساب کاربری ساخته و به صورت ۱۴ روز از نسخه آزماشی حرفهای آن استفاده کنید.
نسخه های پریمیوم Zapier
پلنهای مختلفی برای استفاده از این سیستم اتوماسیون وجود دارد که میتوانید از آن به راحتی استفاده کنید. در ابتدا بهتر است به مدت ۱۴ روز از آن استفاده کرده و سپس پلن موردنظرتان را انتخاب و اقدام به خرید آن کنید.
نسخه رایگان زپیر
- ۵ Zaps
- ۱۰۰ پروژه در هر ماه
- زمان بروزرسانی ۱۵ دقیقه
- محدود به Zap های تک مرحلهای
استارتر زپیر ۱۹.۹۹ دلار در ماه
- ۲۰ Zap
- ۷۵۰ پروژه در ماه
- زمان بروزرسانی ۱۵ دقیقه
- پشتیبانی Zapهای چند مرحلهای
- پشتیبانی از فرمتهای پیشرفته
- پیشتیبانی از برنامههای سفارشی
حرفه ای زاپیر ۴۹ دلار در ماه
- Zapهای نامحدود
- ۲۰۰۰ پروژه در هر ماه
- بروزرسانی هر ۲ دقیقه یکبار
- پشتیبانی از Zap های چند مرحلهای
- برنامههای پشتیبانی و بیمه نامحدود
- پشتیبانی از فیلترها و فرمتهای مختلف
- پشتیبانی از ادغامهای سفارشی
ویژه در هر ماه ۲۹۹ دلار
- کاربران نامحدود
- Zap نامحدود
- ۵۰ هزار پروژه در هر ماه
- مدت بروزرسانی ۱ دقیقه
- پشتیبانی از Zapهای چند مرحلهای
- پشتیبانی و بیمه
- پشتیبانی از فرمتهای پیشرفته و مختلف
- پشتیبانی از ادغام سفارشی برنامهها
- پشتیبانی ویژه
- اتصالات با برنامههای مشترک و مورد نظر
روش های پرداخت zapier
برای پرداخت اشتراکهای پریموم zapier، باید به روشهای پرداخت ارزی مانند پی پال، ویزاکارت و ACH دسترسی داشته باشید. به دلیل تحریمها، امکان دسترسی راحت کاربران ایرانی به این روشها امکان پذیر نیست. پیشنهاد ما به شما استفاده از خدمات پرداخت ارزی پی تکنو است. شما با ثبت نام در سایت، سفارش خرید با پی پال آن هم بدون احراز هویت ثبت کرده و در کمتر از ۱۵ دقیقه اشتراک پریموم خود را تهیه کنید.
سخن آخر
در این مقاله دانستیم که Zapier چیست و روند کار آن به چه شکل است. در این برنامه نیازی نیست برنامه نویس باشید یا به دنبال یک برنامه نویس بگردید، به سادگی در این برنامه ثبت نام کرده و از نسخه آزمایشی آن کمک بگیرید. سپس میتوانید مطابق با نیاز خود، یکی از اشتراکهای پریمیوم را از طریق خدمات خرید با پی پال پی تکنو تهیه نمایید.